SEKERTZIS – BLACK GARLIC

Το μαύρο σκόρδο προέρχεται από το λευκό ωμό σκόρδο και ζυμώνεται σε ειδικούς θαλάμους με συγκεκριμένες θερμοκρασίες και υγρασίες χωρίς τη χρήση συντηρητικών ή άλλων πρόσθετων. Το αποτέλεσμα είναι το σκόρδο να καραμελώνει αργά, δίνοντας μαστιχωτή υφή και ελαφρύ άρωμα, μία γλυκόξινη ιδιαίτερη νότα, ενώ σε σχέση με το ωμό σκόρδο δεν προκαλεί κακοσμία. Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο προϊόν που τρώγεται σκέτο, αλλά χρησιμοποιείται και κατά κόρον σε gourmet συνταγές, με αναγνωρισμένους chef και ακριβά εστιατόρια ανάμεσα σ’ αυτούς που το επιλέγουν. Με γνώμονα τα παραπάνω, σχεδιάσαμε τη συσκευασία έτσι ώστε προσδίδει στην εικόνα του προϊόντος την αίσθηση της πολυτέλειας ενώ το αναβαθμίζει σε premium γαστρονομική επιλογή.